בת 37, רזרבה שחלתית נמוכה (מאוד..)

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

25/12/2019 | 21:00 | מאת: תמרה

שלום פרופ׳, אני בת 37, עשיתי בדיקות הורמונליות במטרה להתחיל בתהליך כניסה להריון ע"י תרומת זרע. ביום השלישי למחזור SFH 34.96 עקב כך עשיתי גם AMH 0.35 נתקלת בהריונות שהתחילו עם ערכים כאלו? (ושהסתיימו בלידות תקינות כמובן) אני מבינה כמובן שהערכים שלי מתאימים יותר לנשים בגיל הבלות. מה היית מייעץ לי לעשות? תודה מראש וחג שמח תמרה

25/12/2019 | 21:19 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בעדאי זנתקלתי במקרים דומים לשלך ושהצליחו. עש להחיש את הטיפול ילעבור להפריה חוץ גופית בהקדם

מנהל פורום טיפולי פוריות