קביעת יום ראשון למחזור

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

25/12/2019 | 08:27 | מאת: רויטל

בקשר להתחלת סבב חדש לvif בקשו ממני לבוא ביום שני או שלישי למחחזור .המחזור שלי מסודר וצריך להיות ביום ראשון . הפעם התחיל לי ביום שני רק ריר ממש קטן כמו שערה צבע חום עם אדום ממש רק בניגוב וזהו . ביום שלישי בערב התחילו טיפות דם של מחזור שאני מכירה כל פעם . השאלה שלי איך אחשב איזי יום אני במחזור . ? להתחיל לספור מיום שראיתי ריר דם כמו שערה והפסיק או ביום שירד אכן דם ?

25/12/2019 | 21:17 | מאת: פרופ' משיח שלמה

מהיום של דימום ממשי

25/12/2019 | 21:24 | מאת: רויטל

יש בעיה אם המחזור אחר 3 ימים ? . (המחזור אצלי מסודר תמיד .) אפשר להתחיל במחזור זה טיפול הפריה , כאילו החזרת מוקפאים ?

מנהל פורום טיפולי פוריות