אחרי החזרת מוקפאים ..............

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

24/12/2019 | 19:13 | מאת: טל

ערב טוב פרופסור, בת 31 + 1 מהפריה חוץ גופנית. אני אחרי החזרת מוקפאים יום 3 על בסיס טבעי. זהו היום ה- 6. לוקחת כתמיכה 2 קרינון ביום. אחרי 5 ימים מההחזרה לקחתי זריקה אחת של דקאפפטיל. ווסת אחרונה היתה בתאריך 26.11. יש לי 2 שאלות : 1. אתמול הבחנתי יחד עם ההפרשה הכתמה / טיפות של דם אדום בהיר ורוד. היום היה קצת ממש ועכשיו אין. האם זה אומר משהו לגבי הקליטה? אני מאוד חוששת. 2. אם חס וחלילה לא נקלטתי , הווסת אמורה להגיע בזמן ב 26.12 ( אצלי הווסת סדירה) או שמא הקרינון יעכב? תודה מראש על המענה המסור.

25/12/2019 | 21:09 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הייתי מגביר את מינון הפרוגסטרון: למשל, להוסף דופאסטון על הקרינון. הקרינון בהחלט יכול לדחות את הוסת. יש לבצע בדיקת בטא 12 יום לאחר ההחזרה ואם שלילית-להפסיק את התמיכה

מנהל פורום טיפולי פוריות