E2 גבוה בתחילת המחזור

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

24/12/2019 | 16:12 | מאת: רינה

שלום, בת 39, עם ילד בן שנה בבית, רזרבה שחלתית נמוכה, לאחר שני סבבים שבוטלו בגלל עליה מוקדמת של פרוגסטרון וציסטות גדולות בשחלות. התחלתי שבוע דופסטון לאחר שבוטל הסבב הקודם (הגיע דימום וסתי ביום שהתחלתי את הדופסטון). כדור אחרון במוצ"ש. היום, יום שלישי, בדיקות הדם: E2=810 LH-4.4 Progesterone<2 מה המשמעות של האסטרדיול הגבוה? האם יש טעם להתחיל סבב נוסף?

25/12/2019 | 21:03 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הדופסטון מביא ובת בצורה מלאכותית אבל האסטרוגן (E2( ממשיך להיות מופרש מהשחלה. יש לחכות לוסת ספונטנית לא כזו שניגרמת על ידי דופאסטון.

מנהל פורום טיפולי פוריות