אוביטרל ועליית LH

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

03/12/2019 | 13:41 | מאת: שירי

שלום, האם בניגוד להזרעה במחזור טבעי, לאחר גונאל מזריקים אוביטרל גם אם לא היתה עלייה בLH? שואלת כי בעבר במחזורים טבעיים הרופא אמר לי שיש לחכות לעליית LH, וכעת עם גונאל נמסר לי ע"י האחיות להזריק אוביטרל למרות שLH נשאר נמוך. ולפני מס' מחזורים קיבלתי בטעות הוראה להזריק כי הסתכלו בטעות על מעבדה מהחודש הקודם. לכן אני כל הזמן עם היד על הדופק...

04/12/2019 | 19:16 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בטיפולי גונדוטרופינים הכרח לתת אוביטרל כי הסיכוי להפרשת LH אנדוגני-אפסי.

מנהל פורום טיפולי פוריות