מעקב זקיקים ואיקקלומין

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

13/10/2019 | 16:35 | מאת: אנונימית

בת 29.5, מקבלת מחזור כל 45 יום בערך. התחלתי פעם ראשונה מעקב זקיקים וכדורים.לקחתי איקקלומין פעם ביום ביום ה-5 למחזור למשך 5 ימים. בנוסף לקחתי אסטרופם לעיבוי הרירית מהיום ה-9 למחזור, פעמיים ביום למשך שבוע. במעקב זקיקים לא נצפה זקיק גדול, כבר נמצאת ביום ה-40 למחזור. גם במצב רגיל לפני הכדורים כבר הייתי מבייצת בשלב זה, מדוע העיכוב?

14/10/2019 | 11:28 | מאת: פרופ' משיח שלמה

כנראה שלא הגבת למינון ההתחלתי של האיקכלומין ויש להעלותו.

14/10/2019 | 18:35 | מאת: אנונימית

כן אבל מדוע יש עיכוב יותר מבדרך כלל? עדיין לא בייצתי וכבר היום ה-40 למחזור. פשוט לחכות? תודה

מנהל פורום טיפולי פוריות