החזרת עובד מוקפא יחסי מין וכושר

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

12/08/2019 | 20:30 | מאת: ענבל

פרופסור משיח שלום רב, ביום ראשון הבא אני מחזירה עובר מוקפא בן 5 ימים רציתי לשאול האם יום לפני ההחזרה אני אוכל להתאמן בחדר כושר כרגיל (אימון אירובי ומשקולות) ובנוסף רציתי לשאול מה המלצתך ומתי אפשר לחזור להתאמן בחדר כושר ולקיים יחסי מין אחרי ההחזרה ? ( מכיון שהדעות חלוקות בנושא ) המון תודה

12/08/2019 | 21:02 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לפני ההחזרה אין בעיה בפעילות גופנית ואפילו מאומצת לאחר ההחזרה אני ממליץ על מנוחה של 3-4 ימים.

13/08/2019 | 10:43 | מאת: ענבל

תודה רבה על התגובה ולגבי יחסי מין אחרי ההחזרה האם גם 4 ימים ? כי הבנתי שגם בנושא הזה הדעות חלוקות ואני מאד רוצה ללכת על בטוח אז אשמח להמלצתך?

מנהל פורום טיפולי פוריות