אשך ויותר אשך מוגדלים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

05/07/2019 | 06:14 | מאת: דניאל

היי אני בן 22 בריא בדרך כלל ולא הולך לבדיקות רפואיות כמעט אף פעם ולא עשיתי בדיקת דם שנים (חרדה ממחטים). העניין הוא, שלפני שבוע הרגשתי ביותרת האשך בצד שמאל נפיחות גדולה יותר מאשר בצד ימין, ונהיה לי חשש קטן שזה גידול סרטני מאחר וסרטן אשכים נפוץ בגילאים שלי. בץבכל אופן, היום לאחר כשבוע וחצי אני מרגיש שאשך שמאל גדול יותר וכבד יותר מאשך ימין וכמו גם יותרת האשך גדולה יותר מאשך ימין. השתן שלי הוא צהוב למרות שאני שותה הרבה מים (בדרך כלל השתן שלי הוא שקוף), וגם יש לי מן כאבים עמומים באשך השמאלי. אני כל כך חושש עכשיו, ואין לי ספק שאני הולך לרופא, למרות החרדה שלי מבדיקות דם, מחטים וניתוחים. אני כל כך לחוץ, ואשמח לדעת מה הם האופציות הקיימות בהתאם למה שאמרתי עכשיו? מה הסיכוי לאשך ממאיר? והאם אני צריך לצפות להרבה בדיקות עם מחטים ואפילו ניתוח? תודה מראש דוקטור, אשמח לעזרה.

06/07/2019 | 16:44 | מאת: פרופ' משיח שלמה

כל אמירה עתה תחשב לנבואה הבהעדר נתןניפ רפואיים ובפרט בדיקת רופא ואתה יודע למי ניתנה נבואה. ממליץ לפנות בהקדם לרופא אורולוג.

מנהל פורום טיפולי פוריות