התייעצות לגבי חשיפה לנגיף הזיקה בזמן שימור פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

30/06/2019 | 15:20 | מאת: מאיה

היי, אשמח להתייעץ בנושא נגיף הזיקה. בעוד חודשיים אני נוסעת לדרום אמריקה ויתכן שאהיה באיזור שדווחו בו מקרי זיקה. ידוע לי שיש המלצה לא להיכנס להריון כחודשיים לאחר חשיפה לנגיף. אני עתידה להתחיל תהליך של שימור פוריות. האם האזהרה תקפה גם במקרה של הקפאת ביציות או עוברים? זה יכול להשפיע על בריאות העובר בעתיד? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

אין סיכון לזריף הזיקה בהליך שנמור פוריות.

מנהל פורום טיפולי פוריות