בדיקת זרע עזרה בפענוח נתון אחד שאינו תקין

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

17/06/2019 | 09:43 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר..בעלי עדה בדיקת זרע במכון שפרה לאחר 5 ימי התנזרות.. כל הערכים בטבלה יצאו תקינים מלבד ריבוע מתחת לטבלה: בדיקת מבנה לפי wHO תאים תקינים: 3% (ערך תקין 4% ומעלה..) הכל חוץ מזה יצא תקין..האם זה משמעותי ומעיד על בעיה? תודה מראש

17/06/2019 | 11:48 | מאת: פרופ' משיח שלמה

מדובר על המורפולוגיה ואם כל יתר הפרמטרים תקינים אז אין כאן בעיה. אין לראות את בדיקת הזרע בניםרדנויש לראות את התמונה בכללותה כולל הבדיקות שאצלך. כדאי לפנות למומחה פוריות אםמטתם מסים יותר מחצי שנה ללא הצלחה.

מנהל פורום טיפולי פוריות