החזרה שלישית מתרומה נכשלה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

13/06/2019 | 15:41 | מאת: קאלי

בת 43. החזרה ראשונה על בסיס הורמונלי, אסטרופם. אח''כ אוטרוגסטן וזריקות פרונטוגסט. החזרה שנייה על בסיס הורמונלי, אסטרופם. אח''כ אוטרוגסטן ודופסטון. החזרה שלישית על בסיס טבעי, רק אוביטרל יומיים לפני ודקפפטיל יומיים אחרי. לתמיכה אוטרוגסטן. הרירית תמיד יפה ותלת שכבתית, אם כי בדרכ בסביבות 6-7 מ''מ. לא יותר. העוברים בלסטוציסטים "יפים". עשיתי בעבר היסטרוסקופיה, והכל היה תקין. מה לא בסדר? :(

16/06/2019 | 00:41 | מאת: פרופ' משיח שלמה

השאלה מה הם "בלסטוציסטים יפים?" צריך לבקש את הציון שלהם, למשל 4AA' או 3AB וכדומה.

16/06/2019 | 01:14 | מאת: קאלי

יום 5 - 2 עוברים 3AA 3 עוברים 3AB 1 עובר 4BA 1 עובר 3BA 2 עוברים 4BB יום 6 - 2 עוברים 3BA 1 עובר 3BB

מנהל פורום טיפולי פוריות