האם ניתן להיכנס להריון בזמן נטילת כדורי איקוקלמין?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

10/06/2019 | 23:44 | מאת: דניאלה

שלום רב פרופ': האם תוך כדי 5 ימי הטיפול בכלומיד (איקוקלמין) יש טעם לקיים יחסי מין שיובילו להריון? אודה לתשובתך...

11/06/2019 | 10:37 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לכיון שיש ליטול את האיקאכלומין למשך 5 ימים, מהיום השלישי-חמישי למחזור, אין אפשרות להרות בימים אלו. עם זאת צריך להיות משוכנעים שהוסת ממנה מתחילים היא אמנם וסת אמיתית.

11/06/2019 | 11:12 | מאת: דניאלה

תודה רבה פרופ' משיח על תגובתך. כלומר, אם המחזור הושג באמצעות כדורי פרוברה היא אינה וסת אמתית ואז כן ניתן..? במידה וכן, ההאם בכלל מומלץ לקיים יחסים במצב כזה תחת נטילת איקוקלמין...? תודה שוב מקרב לב.

מנהל פורום טיפולי פוריות