****שק לא מתאים לשבוע***

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

05/06/2019 | 13:52 | מאת: מודאגת

שלום פרופסור. היום אני בשבוע 5+3 אחרי ivf. אתמול הלכתי לבדוק שק ב us ונצפה שק שלא מתאים לשבוע ומאוד קטן. היום בדקתי שוב בטא והיא עלתה יפה. אני מאוד מודאגת מקצב ההתפתחות וחוששת שגוררים אותי עד שבוע 7 סתם ובסוף יגידו לי ללכת למיון כאשר אם זה לא תקין אפשר לטפל קודם (הרופא לא מוכן לעשות כלום עד שבוע 7). מה עלי לעשות?

06/06/2019 | 12:57 | מאת: פרופ' משיח שלמה

עלול מאד להיות שההריון לא תקין, אבל לשם ודאות צריך לחכות לשבוע 7. אם הבטא תקין-לא יגרם נזק בגלל ההמתנה מ

מנהל פורום טיפולי פוריות