לטרוזול- תודה רבה מראש

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

02/06/2019 | 20:33 | מאת: אביה

פרופ' משיח שלום, אני בעלת שחלות פוליציסטיות, לא הצלחתי להיקלט ב- 3 מחזורים של איקקלומין וכעת מנסים עם לטרוזול. קראתי שלוקחים אותם באותו אופן (יום 5-9 של הוסת). הוסת שלי לא הגיעה כבר 4 חודשים, אז בהנחיית הרופא אני לוקחת דופסטון ו- 3 ימים לאחר סיום הדופסטון צריכה להתחיל עם לטרוזול (כך שאולי לא תתחיל בכלל הוסת). אשמח להבין ממך מה היתרון בזה במקום לקחת לטרוזול בימים 5-9 של הוסת. בברכה ובתודה מראש, אביה

04/06/2019 | 10:15 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אם אינך מקבלת וסת, איני רואה את הצורך להמתין עד הוסת מלאכותית שאחרי דופסטון.

04/06/2019 | 14:52 | מאת: אביה

פרופ' משיח, ראשית תודה על תשובתך. לא כל כך הבנתי את כוונתך- האם לדעתך זה בסדר לקחת לטרוזול עוד לפני שמגיעה הוסת המלאכותית ע"י דופסטון? שוב תודה רבה, אביה

מנהל פורום טיפולי פוריות