שבוע 4+3 חרדות איומות..

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

01/06/2019 | 16:44 | מאת: אורחת

אתמול גיליתי שאני בהריון בבדיקת סטיק, 11 יום אחרי שהחזירו בלסטוציסט. לפני כשישה ימים הייתי מאושפזת יומיים עם חשד לohss קל בשל שאיבת כמות ביציות גדולה.. כבר באשפוז היו לי כאבים רק בצד ימין של גב תחתון.. מאתמול שוב חזרו לי הכאבים רק בצד ימין ולא בבטן אלא בגב התחתון.. מחר בדיקת בטא. אני מאוד מאוד חוששת מהריון חוץ רחמי שכבר היה לי בעבר וגם אז היו לי כאבים חזקים באיזור האגן בצד ימין. האם יכול להיות שאלו תסמינים להריון חוץ רחמי?

01/06/2019 | 16:59 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בודאי שאין אלו תסמנים אופייניים להריון חוץ רחמי וייתכנו כאבים מעצם הנפיחות של השחלות אחרי שאיבה של מספר גדול של ביציות. יש להתאזר בסבלנות, לעקוב אחרי עלית הבטא ולבצע US מוקדם (כבר 3-4 שבועות לאחר ההחזרה.

01/06/2019 | 18:19 | מאת: אורחת

תודה רבה רבה רבה! שבוע טוב

מנהל פורום טיפולי פוריות