התייעצות לגבי המשך טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

24/05/2019 | 11:45 | מאת: מטופלת

אני כבר 4 חודשים בתהליך שאיבה ראשונה נשאבו 8 ביציות 3 עוברים שאיבה שניה נשאבו 5 ביציות 2 עוברים שאיבה שלישית נשאבו 3 ביציות 1 עובר גיל 43.5 כל פעם נשאבות פחות ביציות, האם כדאי להמשיך בתהליך? מה הסיכויים? האם כל פעם הולכים ופוחתים? האם כל פעם כמות הביציות הנשאבת יורת או שזה יכול להשתנות?

25/05/2019 | 09:44 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הסיכוי להצלחה בגיל 43.5 קטן למדי. זה היות ועתודת הביציות בשחלה פוחתת והולכת וגם איכותן: בגיל זה מרבית העוברים הם אנאופלואידים, כלומר, מכילים מספר לא תקין של כרומוזומים. בגיל זה יש לשקול תרומת ביציות

מנהל פורום טיפולי פוריות