היסטרויסקופיה, פרוגילוטון, מחזור

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

28/04/2019 | 16:46 | מאת: צסטרום לילי

היי, עברתי היסטרויסקופיה ניתוחית להסרת פוליפ, בדרך לטיפולי הפריה. נאמר לי להתחיל לקחת פרוגילטון מיד אחרי, שתי חבילות בבת אחת (שני כדורים לבנים ביום, ואז שניים חומים). אני מדממת דימום קל מאז ההיסטרויסקופיה והכדורים. לקראת סיום הלבנים, ובערך בזמן שהווסת אמורה להגיע, הדימום קצת השתנה, ואני לא בטוחה שזו לא וסת. אין לי דרך לדעת. האם הגיוני שהווסת הגיעה כסדרה? והאם זה משפיע על המשך נטילת הכדורים?

28/04/2019 | 19:45 | מאת: פרופ' משיח שלמה

קרוב לודאי שאין זו וסת אלא דימום ממקום כריתת הפולים. תמשיכי את הפרוגילוטון

מנהל פורום טיפולי פוריות