פוריות ונידה - מה עושים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

24/04/2019 | 08:44 | מאת: בתי

שלום רב וחג שמח חייבת לשאול בדחיפות תאריך הוסת האחרון שלי היה בתאריך ה12/4 ומאז כמובן אני ובעלי בנידה הבעיה היא שכל טיפול מתחיל עם הוסת שלי ואורך סביב 12 יום עד השאיבה, כלומר הזרע מגיע ליום השאיבה לאחר שבועיים של התנזרות להבנתי זרע שנמצא יותר משבוע ימים בגוף הופך פחות איכותי מחר תתבצע השאיבה הראשונה שלי לטיפול הראשון שלנו (ivf) והאמת שממש ממש מטריד אותי עניין הזרע מה עלינו לעשות? האם ניתן להשתמש בזרע הזה למסירה מחר לשם ההפרייה? או שעלינו להשתמש בזרע אחר ולא במנה הראשונה? אשמח לעזרתך הדחופה תודה רבה וחג שמח

24/04/2019 | 09:57 | מאת: פרופ' משיח שלמה

כדאי לתת שתי מנות זרע ולהשוות אותן במעבדת ה-IVF. אם לבעלך אין בעיה בזרע, אז בנסיוני רב השנים לא מצאתי שיש בעיה בהינזרות ארוכה.

מנהל פורום טיפולי פוריות