בטא 8 ימים לאחר החזרת עובר

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

08/04/2019 | 08:33 | מאת: מיואשת

בוקר טוב. עברתי החזרת עוברים יום 3 לפני 9 ימים. אתמול עשיתי בדיקות הורמונים במעבדה אבל משום מה ביצעו בטא .. 8 ימים אחרי החזרה , שהיתה שלילית.אני מבינה שצריכה להמתין לבטא ביום ה12 אבל לא כבר היתה צריכה להיות תוצאה שהיא אחרת מבטא קטנה מ2 אם היה סיכוי כלשהו להריון? האם יתכן תוצאה שלילית לחלוטין עכשיו וחיובית בעוד 4 ימים? מודה לתשובתך.מבואסת לגמרי.

08/04/2019 | 08:56 | מאת: מיואשת

בנוסף שכחתי לציין שבדיקות ההורמונים היו: אסטרוגן 685 פרוגסטרון 21 התמיכה שלי היא 2 קרינון ו3 אסטרופם.

08/04/2019 | 17:01 | מאת: פרופ' משיח שלמה

8 ימים זה מוקדם חבדיקת בטא. אין ברירה אלא ליזור על הבדיקה ביום ה-12

מנהל פורום טיפולי פוריות