שאיבה ללא החזרה.סיבה..

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

07/02/2019 | 07:15 | מאת: נטלי

שלום רב, ביום שלישי עברתי שאיבה,נשאבו 10 ביציות אתמול התקשרו ואמרו שיש 4 הפריות. הייתי אמורה לנסוע היום בבוקר להחזרה אך התקשרו ואמרו לי לא להגיע כיוון שהעוברים לא התחלקו לתאים ואין אפשרות לדעת מה הסיבה כיוון שזו שאיבה ראשונה. רציתי שאולי אתה תוכל לשפוך קצת אור למה דבר כזה יכול לקרות? ומזה אומר בכלל? (בת 41 עוד מעט) תודה רבה.

07/02/2019 | 16:04 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אם אין פרטים על ההפריות והעוברים, איני יכול לחוות דעה. השערתי היא שהעוברים לא התחלקו. את יכולה לבקש הסברים ממעבדת ה-IVF בה בוצע הטיפול.

מנהל פורום טיפולי פוריות