מחזורים מקוצרים והשלכות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

06/02/2019 | 08:43 | מאת: רבקה

שלום רב, אני בת 39 עוד מעט, מנסה להכנס להריון כ8 חודשים, לפני 3 חודשים הוצא פוליפ מהרחם. עקב כך המחזורים קוצרו משמעותית משבוע ליומיים, . לאחרונה השבוע הבנתי בשינוי בפניי - קמטי אף שפה שנוצרו מעין נפילה בפנים, יש לציין שאני רזה וללא דיאטה. האם יש קשר בין הדברים האם פתאום בעקבות קיצור המחזור יש ירידה בקולגן או במשהו אחר??

07/02/2019 | 15:59 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אין קשר בין הדברים. המחזור התקצר כנראה בגלל הוצאת הפוליפ. עם זאת כדאי לבצע פרופיל הורמונלי וגם US למצב רירית הרחם.

מנהל פורום טיפולי פוריות