הורמונים לפני הזרעה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

03/02/2019 | 17:12 | מאת: טליה

פרופ שלום, כבר 10 ימים אני מזריקה גונאל אף התחלתי במינון 50 שכמעט ולא השפיע ולאחר 5 ימים המינון עלה ל75. עשיתי בדיקת דם היום הערכים אסטרידול 1982 , פרוגסטרון 1.44 וlh 1.6 האם הערך e2 לא גבוה מדיי? ומתי יתרחש הביוץ ? האם מותר יהיה להזריק אוביטרל 250? בסבב הראשון הזרקתי רק מחצית אוביטרל ולא צלח. תודה מראש

04/02/2019 | 18:20 | מאת: פרופ' משיח שלמה

את מגיבה טוב מאד וזה ייתרון. ההחלטה מתי לתת אוביטרל היא לפי גודל הזקיקים. באשר למינון-הרופא שלך צריך לקבוע. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי פוריות