ביוץ והרגשה ביוץ מוקדם

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/01/2019 | 10:59 | מאת: תאל

היה לי ביוץ ביום שישי הרגשתי הפרשות וביום שבת היה לי כאבי בטן בשעה שתיים בצהריים ואכן והיה ביוץ קיימנו יחסים ביום שבת מאוחר באחת בלילה האם יכול להקלט משהו למרות שאולי זה מאוחר או שזה בסדר מבחינת השעה האם כאבי הביוץ שהרגשתי ביום שבת בשעה שתיים בצהריים זה אומר שהיה ביןץ ואין אפשרות להיקלט אחרי הכאבים שהיו לי ?בדקתי והיה באמת ביוץ.

22/01/2019 | 21:41 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בהחלט אפשר להיקלט. ביוץ זה חריגת הביצית מהשחלה וכניסתה לחצוצרה. הביצית בחצוצרה מסוגלת להיות מופרית לפחות 24 שעות. מכאן שיש טווח נרחב של הזדמנות.

מנהל פורום טיפולי פוריות