הריון בגיל מאוחר ולידה - שאלות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

10/01/2019 | 01:24 | מאת: גלית

פרופ משיח שלום ברשותך 2 שאלות: באחת משאלותיי ציינתי שאני בת 42.5 לאחר לידה בניתוח קיסרי . העוברית הייתה 36 שעות ללא מי שפיר עם ניטור תקין ועירויי כי בהתחלה חשבו לילד רגיל. 1. הלידה והניתוח עברו בשלום האם יכול להיות נזק למוח התינוקת כאשר היתה 36 שעות ללא מי שפיר? בניטור הכל היה תקין 2. אני יודעת שצריך לחכות לפחות שנה וזהו הריון טבעי לא מטיפולים שהושג בנסיון שני האם יש סיכויי לעוד הריון בעוד 10 חודשיםבעקבות זה שהריתי בגיל הזה?

10/01/2019 | 12:15 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אם הילדה נולדה עם ציון אפגר גבוה אז אין סיכון מדמעותי לנזק מוחי. באשר לגיל, כדאי להתחיל לנסות מוקדם ככל האםשר. רצוי חהתייעץ עם הגינקולוג אם אםשר לחכות רק 6 חודשים לאחר הניתוח הקיסרי.

10/01/2019 | 17:18 | מאת: גלית

פרופ משיח שלום אפגר של הילדה היה 9ואחר כך 10 אז אני מבינה שאין מה לדאוג?

מנהל פורום טיפולי פוריות