הזרעה ראשונה לפני שבועיים בדיוק

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

01/01/2019 | 12:55 | מאת: דנה כהן

שלום פרופסור, בהמשך לשאלתי הקודמת, ביצעתי הזרעה ב - 18.12.18 (עם חמישה ימים של כדורי לטרוזול וזריקת אוביטרל לפני). היום לאחר שבועיים ללא קבלת מחזור ביצעתי בדיקת בטא והערך היה קטן מ - 5. עדיין לא קיבלתי מחזור. יש בכל זאת סיכוי שאני בהריון? האם אני יכולה לקבל מחזור גם 20 ימים לאחר אוביטרל ולא שבועיים כמו שנאמר לי? תודה רבה דנה

02/01/2019 | 07:58 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לצערי הסיכוי שאת בהריון-קטן. עם סאת ייתכן שהיה ביות מאוחר. כדאי לחזור על הבטא בעוד יומיים/שלושה

מנהל פורום טיפולי פוריות