אל וסת

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

01/01/2019 | 04:24 | מאת: לירון

שלום דר', אני רווקה בת 41, בשנה אחרונה אי סדר בוסת, שיבוש הורמונלי, מיזה ארבעה חודשים לא קיבלתי וסת, כרגע FSH 90 איזה גלולות מתאימים בכדי לנסות לסדר את ההורמונים וסיכוי לוסת? אשמח לעזרה

01/01/2019 | 09:59 | מאת: פרופ' משיח שלמה

עליך להבין שהבעיה העיקרית במצבך היא הרזרבה השחלתית המאוד נמוכה, למעשה את במצב של גיל מעבר מוקדם. במצבך יש חסר הורמונים נשיים ויש לבדוק את הצורך/יכולת לטיפול הורמונלי תחליפי, עם התכשירים הנהוגים לטיפול בתסמונת גיל המעבר. ראוי לפנות לגינקולוג לשם התייעצות מקיפה.

מנהל פורום טיפולי פוריות