החזרת בלסטוציסט מוקפא

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

11/12/2018 | 19:05 | מאת: איילת

שלום פרופ׳ משיח. מס׳ שאלות: בת 43 1. עברתי החזרת בלסטוציסט מוקפא לפני תשעה ימים. מקבלת אוטרוגסטן 300 מג ודופסטון 3 פעמים ביום. עקב כאבים לא נעימים (כנראה כתוצאה מההורמונים) עשיתי היום בדיקת דם שיצאה שלילית. אני מעוניינת להפסיק את התמיכה. הרופא הציע שאחכה יומיים. הרי הבטא לא תעלה ביומיים. לא? 2. אני נכשלת שוב ושוב בהחזרת מוקפאים. עם טריים מצליחה. האם יש מה לעשות בנידון? רירית הרחם שלי עבה מספיק, (למעלה מ-10ממ). ואני מקבלת דיי הרבה תמיכה 3. האם אפשר במחזור הקרוב לשאוב ביציות או לחכות חודש בשל כל ההורמונים שלקחתי לתמיכה? (שואלת בגלל הגיל). המון המון תודה מראש.

12/12/2018 | 20:32 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הרבה שאלות מורכבות: בגיל 43 סיכויי ההריון בכל מקרה-נמוכים. אם יש לך בלסוציסטים זו בשורה טובה. כדיאי לצופף את טיפולי ההפריה, כי כל חודש שחולף מקטין את הסיכויים. הייתי מציע שתקבלי טיפול נוסף בהקדם.

12/12/2018 | 20:33 | מאת: פרופ' משיח שלמה

באשר לבדיקה בעוד יומיים. אני בדעתו של רופאך. הבדיקה יכולה להעשות חיובית בעוד יומיים וכדאי לחכות

מנהל פורום טיפולי פוריות