לאחר החזרת בלסטוציסט

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

10/12/2018 | 12:17 | מאת: אופטימית

שלום,נא עזרתכם.ב1.12 ביצעתי החזרה של עובר בלסטוציסט שלפי הרופא המטפל הוא יפה מאד.לוקחת 900 מג של אוטרוגסטן ביום + 3 כדורים אסטרופם ביום+3 כדורי דופסטון לתמיכה ביום.היום הבטן התנפחה לי נורא,החזה כואב,וצרבות שלא מפסיקות.האם זה רמז כי ההיריון הצליח? או פשוט זה תופעה של כל ההורמונים לתמיכה שאני לוקחת?אודה על תשובה.

10/12/2018 | 15:50 | מאת: פרופ' משיח שלמה

התסמינים שתארת אינם עדות להריון אבל אינם שוללים הריון. לא מסרת כמה ביציות נשאבו? אם הרבה אלו יכולים להיות סימנים לגרוי יתר שחלתי. אם זה החזרת עובר מוקפא אז אלו תופעות של ההורמונים.

מנהל פורום טיפולי פוריות