רירית רחם דקה לאחר גרידה- עזרתך

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/11/2018 | 16:23 | מאת: דנה

בת 30, כשנה לאחר גרידה.... רירית הרחם נפגעה ולא התעבתה מאז הופרדו הידבקויות בהיסטרוסקופיה ניתוחית ואף בוצע לאחר מכן שוב היסטרוסקופיה לוודא שהכל תקין. ניתן כל סוג של הורמונים כדי לעבות אותה אך לא עזר. כולל מדללי דם... הזרעות לא צלחו ולכן עברנו להפריות שאבו לי ב2 הפריות 12 ביציות והופרו כ9 עוברים אבל הבעיה שהרירית תמיד סביב 5-5.5 ולא מצליחה להתעבות בנוסף בוצע תהליך פייפל ואני פשוט מיואשת. דפקו לי את הרירית בגרידה ומאז אני לא יכולה להרות. מה עוד ניתן לעשות? האם אתה מתמחה בעיבוי רירית רחם על מנת להגיע לייעוץ? מתוסכלת

22/11/2018 | 21:11 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אפשרות אחרונה היא בצוע "ערוגות" בהיסטרוסקופיה. מי שמבצע זאת במרפאתי הוא דר' רועי משיח 0526666495 הוא גם יסביר לך את סיכויי ההצלחה. בהצלחה.

22/11/2018 | 22:39 | מאת: דנה

זה פעולה שיש בה סיכונים נכון??

מנהל פורום טיפולי פוריות