אי קליטה ובעיית קרישיות יתר

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

17/11/2018 | 22:38 | מאת: ורדית

שלום עשינו שתי הפריות עם עוברים טובים בלוטיסצטייים ללא קליטה אחרי החגים עשיתי החזרת מוקפאים גם בלוטיסטיים שהיו טובים מאוד אך ללא הריון עכשיו עשיתי בדיקות לקרישיות יתר ואכן יש לי בעיה בקרישיות יתר האם יש קשר האם בגלל זה לא ניקלט הריון איך זה מתקשר לאי הקליטה

18/11/2018 | 19:29 | מאת: פרופ' משיח שלמה

השאלה מה הפרעת הקרישה וחומרתה. לדעתי, קרישיות יתר גורמת אמנם להפלות ולסבוכי הריון אבל לא לכשלונות IVF. צריך לחפש סבות ממשיות יותר כמו מצב הרחם, גיל המטופלת ועוד.

מנהל פורום טיפולי פוריות