דימום בודד והפרשות חומות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

02/10/2018 | 14:26 | מאת: ריקי

פרופסור שלום, עד היום ביצעתי פעמיים הזרעה והשבחה ללא הצלחה. 2 מחזורים אחרונים אני ללא טיפול. הביוץ שלי היה בערך לפני שבועיים וחצי (14-15/9). בשבוע האחרון אני סובלת מהפרשות חומות, פעם או פעמיים דימום בהיר בניגוב אך לא מעבר לזה. עשיתי אתמול (1.10) בדיקת הריון ביתית ויצא שלילית. המחזור שלי סדיר בדר"כ, מה אתה מציע שאני אבדוק? או במה אתה חושב שמדובר פה? תודה מראש

03/10/2018 | 21:02 | מאת: פרופ' משיח שלמה

ייתכן מאד שמדובר בהריון ואולי הריון כימי. ממליץ לבצע בדיקת דם להריון (הבדיקה הביתית אינה רגישה משספיק).

מנהל פורום טיפולי פוריות