האם אני צריכה ברור לאי הצלחה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

15/09/2018 | 21:15 | מאת: הילה

שלום פרופ משיח היה לי בעבר הריון חוץ ואחד כימי עכשיו לאחרונה ניקלטתי וגם כניראה שלא היה עובר רק שיליה ושק הריון אני שואלת האם כדאי לי לעשות ברור האם לדעתך אני יכולה לעשות בדיקה לקרישיות יתר או היסטרוסקופיה משהו כדי לדעת למה כל פעם זה לא מצליח רוצה לציין שעשיתי בדיקות בלוטת התריס ויצאו תקינות וב2014 עשיתי צילום רחם וגם היסרוסקופיה ויצאו תקינים אבל זה היה מזמן תודה

16/09/2018 | 20:15 | מאת: פרופ' משיח שלמה

יש המון סבות לאפשרות של אי הצלחה. קשה לענות באופן כללי כי כל מקרה לגופו. איני יודע למשל מה גילך, מה טיב הביציות, מה טיב העוברים, איזה רירית את יוצרת ועוד ועוד. כדאי לפנות להתייעצות נוספת.

מנהל פורום טיפולי פוריות