רמות פרוגסטרון ו אסטרוגן בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

14/07/2018 | 08:32 | מאת: שירי

שלום ב13.6 הוחזרו לי שני בלסטוציטים. הבטא עלתה יפה. קיבלתי 2 קרינון ליום. פרוגסטרון ריטארד 500 כל שלושה ימים ו3 פרוגינובה. ב8.7 קיבלתי את הזריקה האחרונה ובעקבות גרד קשה הוחלט להמשיך רק עם הקרינון. את הפרוגינובה הפסקתי ב11.7. בדיקות פרוגסטרון ואי2 מה11.7 הראתה פר 78 אי2 1100. בדיקה שנעשתה אתמול ב13.7 הראתה כבר ירידה בערכים פר 37 אי2 700. בעקבות הירידה קיבלתי זריקת 250 פרוגסטרון ריטארד ונצפה דופק בעובר. הייתי שמחה לחוות דעת האם כדאי לחזור לזריקות ו לפרוגינובה בשבוע 7 או שאפשר להמשיך רק עם 2 קרינון ליום. תודה

14/07/2018 | 16:57 | מאת: פרופ' שלמה משיח

יש סיכוי רב שרק קרינון יספיק כי בשבוע זה השליה צריכה להפריש מספיק פרוגסטרון, אבל ליתר בטחון הייתי מוסיף גם את הזריקות

14/07/2018 | 19:13 | מאת: שירי

תודה רבה לך על התשובה המפורטת. רק רציתי לדעת לגבי הפרוגינובה.. האם לדעתך ההפסקה של התרופה יכולה להזיק בשלב זה? אני כבר לא נוטלת אותה 3 ימים ומתלבטת אם לחזור לקחת בעקבות ירידת הערכים

15/07/2018 | 09:35 | מאת: שירי

תודה רבה לך. האם זה בסדר שהפסקתי את הפרוגינובה או שגם זה ליתר ביטחון היית מייעץ לחזור ולקחת?, שבוע 7 החזרה של טריים מת. ביצית

מנהל פורום טיפולי פוריות