בטא ופרוגסטרון תקינות הערכים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

27/06/2018 | 13:26 | מאת: שירי

שלום פרופסור 12 יום לאחר החזרת שני עוברים טריים יום 5 בטא 1336 14 יום לאחר ההחזרה בטא 2653 הפרוגסטרון נשאר כל הזמן על 50 עוד מלפני ההחזרה. יש לציין שזאת הפעם הראשונה שאני לוקחת בנוסף ל2 קרינון ביום זריקת פרוגסטרון ריטארד אחת לשלושה ימים. התחלתי עם מינון של חצי אמפולה ואחכ עברתי ל500 אמפולה שלמה. דווקא כשהייתי בלי הזריקות ולא נקלטתי הפר היה 60-80. 1. האם העליה בבטא תקינה? 2. האם יש מצב שהזריקות לא נספגות אצלי בגוף? 3. האם היית ממשיך עם הזריקות או משנה לנרות אחרים בלי זרקיות? אשמח לחוות דעתך תודה רבה

28/06/2018 | 20:27 | מאת: פרופ' שלמה משיח

ערכי פרוגסטרון של 50 זה מצוין להריון. לא הייתי מחליף את הזריקות כי בזריקה מובטח שהחומר נקלט

מנהל פורום טיפולי פוריות