האם לקחת תמיכה נרות כמה ביום?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

24/06/2018 | 18:08 | מאת: ענת

שלום ניקלטתי להריון טבעי בלי טיפולים למרות שבעבר עשיתי שתי טיפוליי הפרייה שלא הצליחו וגם היה לי הריון חוץ וגם הריון כימי ואני בעלת שחלות פוליציסטיות . אני שואלת האם אתה ממליץ לי לקחת תמיכה יש לי בבית אוטרוגסטאן כמה עליי לקחת ביום( בהחזרות של העוברים בעבר שכן טיפלתי לקחתי 4 ביום)אז כמה עליי לקחת ביום ועד איזה חודש ממשיכים עם התמיכה ? תודה רבה ענת.

25/06/2018 | 12:18 | מאת: פרופ' שלמה משיח

אם הרית ספונטנית ואין לך היסטוריה של הפלות אין אינידיקציה לקחת טיפול תומך

מנהל פורום טיפולי פוריות