רירית דקה אחרי איקקלומין

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/04/2018 | 10:15 | מאת: מיקה

שלום, שמי מיקה, בת 29. סיימתי ליטול איקקלומין לפני יומיים והיום הייתי במעקב זקיקים. נמצאו 3 זקיקים בגודל 12-13, ורירית דקה מאוד (2.5 ממ) אני מכירה את התופעה של הידקקות רירית הרחם בשל האיקקלומין-האם יש דרך לעבות את הרירית? אני לא רוצה לפספס את החודש הזה. תודה ושבוע טוב

23/04/2018 | 00:55 | מאת: פרופ' שלמה משיח

איקאכלומין ידוע כגורם שעלול להביא לרירית דקה. לפי גודל הזקיקים נראה שעדיין מוקדם לקבוע. כדאי גם לדעת את רמת ההורמון E2 שמופרש מהזקיקים. בכל מקרה ניתן להוסיף כדורי אסטרוגן (Estrofem

מנהל פורום טיפולי פוריות