לאן לפנות?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

23/11/2008 | 15:30 | מאת: גלי

בעלי ואני מנסים מזה שלושה חודשים להכנס להריון. בעלי סובל מאין אונות עקב לקיחת תרופות, ובעזרת ויאגרה מצליח להגיע לזקפה אך מאוד מתקשה לגמור ונראה שכמות הזרע קטנה. הוא בשנות הארבעים לחייו ואני באמצע שנות השלושים. האם מומלץ לנו לפנות לטיפולי פריון, ואם כן - לאן לפנות? בתודה רבה מראש

24/11/2008 | 19:15 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לגלי שלומות, ללא צל של ספק אתם חייבים לפנות לגניקולוג אשר עוסק בענייני פריון, בקהילה או במרפאה של אחת מיחידות ה- IVF בבתי החולים. בהחלט אפשר לעזור לכם להגיע להריון עם בדיקות מתאימות לך ולבעלך, ויתכן לקצר את התהליך ע"י גרימת ביוץ מבוקר אצלך וביצוע הזרעה לאחר השבחת הזרע של בעלך. התהליך מכונה IUI ומגדיל מאד את אחוזי ההצלחה בהשגת ההריון. בברכה, פרופ' דב פלדברג

מנהל פורום טיפולי פוריות