האם ניתן לראות תפר שנשכח אחרי פילונידל סינוס בסיטי

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

26/02/2009 | 21:28 | מאת: רועי

עברתי ניתוח פולינדל סינוס. שכחו לי תפר בישבן. אמרו לי להשאיר אותו אם זה לא כואב. כעת אני מאובחן במחלת הקוקסידניה אחרי הרבה טיפולים שונים שכחתי מהתפר שתקוע לי בישבן אבל עשיתי סי טי עמ"ש תחתון. האם ניתן לראות את התפר מהיכן מתחיל והיכן נגמר והאם ניתן להסיק מכך על איזור הכאבים (הכאבים הם בעצם הזנב אך התפר למעלה מעצם הזנב)

01/03/2009 | 11:24 | מאת: ד"ר חן הופמן

תפר רגיל לא ניתן לראות ב CT, אלא אם יש קולקציה סביבו (מורסה) ואז ניתן לחשוד ששם הוא ממוקם.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד