מיגרנות ולחץ בגולגולת

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

14/12/2008 | 01:36 | מאת: הילה

שלום דוקטור, אני סובלת בד"כ ממיגרנות אך בחודש האחרון אני סובלת מלחץ במוח/גולגולת ומכאבים חזקים בצד שמאל שאינם מיגרנה. פניתי לנוירולוג שעשה בדיקה נוירולוגית, הסברתי כי אני סובלת בנוסף מחוסר שיווי משקל, פגיעה בשמיעה בצד השמאלי ובחילות. הרופא ערך בדיקה וקבע כי יד שמאל צונחת כלפי מטה אך ההחזרים סימטריים. כדורים נגד מיגרנה שנתן אינם מועילים - ניסיתי כבר מספר סוגים. אני נואשת ולא מסוגלת לתפקד!!! האם יש מקום לבדיקת MRI?

14/12/2008 | 01:37 | מאת: ד"ר חן הופמן

לדעתי יש מקום לבדיקת MRI, למרות שאין לי מידע על גילך. בדיקת ה MRI אבחנתית במחלות כמו טרשת נפוצה בעוד שה CT לא. כאבי ראש מלווים בממצאים נוירולוגיים דורשים התיחסות מעבר לכאבי ראש ללא ממצאים כאלה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד