הדמייה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

08/02/2009 | 21:55 | מאת: טל

שלום, איזו מהבדיקות מתאימה ביותר למציאת אטמים ישנים: MRA,MRI או MRV ? עברתי TIA לפני שנתיים וחצי(שני אירועים קצרים של כמה דק').מהקופה קיבלתי אישור ל-CT למציאת אטמים אך לא מעוניינת לעבור CT בגלל הקרינה. ביכולתי לבצע MRI באופן פרטי אם זו הבדיקה המתאימה תודה

09/02/2009 | 22:49 | מאת: ד"ר חן הופמן

בדיקת ה MRI מכוונת לרקמת המח בעוד ש MRA ן MRV מכוונים לכלי הדם העורקיים והורידיים בהתאמה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד