MRI של העין

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

14/12/2008 | 01:15 | מאת: אמיר

בבדיקה של MRI ארובות עיניים קיבלתי תוצאה בעין שמאל - של ריקמה עוברת האדרה עם שוליים הלטרליים וכן הסננה שומנית ניכרת בארובה. תוכל בבקשה לנסות ולהסביר ?

14/12/2008 | 01:20 | מאת: ד"ר חן הופמן

מלאות בארובה יכולה לנבוע ממספר גורמים. אין בידי פרטים נוספים, אך לעיתים מלאות בארובה במיוחד בשרירי הארובה מלווה מחלה של יתר פעילות של בלוטת התריס (מחלת גרייבס9. המלאות יכולה להיות גם הסננה גידולית או כמו ששכיח בארובה פסאודו- גידולית (פסאודו-טומור). אני מניח שהרופא המטפל יודע יותר פרטים עליך וישלח עוד בדיקות בהתאם לאבחנה המבדלת.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד