צילום חזה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

03/01/2009 | 20:41 | מאת: רחל

בת 41 ללא תלונות ביצעתי צילום חזה עקב מנטו 22ממ תיקון PDA בגיל חצי שנה מצב לאחרטורקוטומיה משמאל הדבקויות פלוירו דיאפרגמנטיות ופלוירופריקרדיאיות משמאל .פרט לזה ראות ולב בלי ממצא מיוחד .האם יש צורך בבדיקה נוספת ומה אומר ההדבקויות בכבוד רב רחל

03/01/2009 | 23:25 | מאת: ד"ר חן הופמן

לא הזכרת אם יש לך צילומי חזה קודמים- אם יש ואין שינוי במהלך השנים אין כל חשיבות ויכול להעיד על ניתוח בלבד שעברת בילדות.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד