פענוח אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

12/09/2014 | 00:53 | מאת: אנונימית

שלום, עשיתי בדיקת אולטרסאונד בטן עליונה על מנת לשלול אורגנומגליה, אלה תוצאות הבדיקה: "כבד- בעל מרקם יחסית הומוגני, אינו מוגדל . לבלב- הודגם בהגבלה ללא ממצא בולט. כיס מרה- תקין, לא הודגמו אבנים ,דרכי מרה אינן מורחבות . טחול - תקין, הומוגני . הכליות בגודל ומבנה תקין, ללא עדות לגוש מוצק , אבנים או הידרונפרוזיס. כיס שתן ריק." לפי מה שאני מבינה, הכל בבדיקה יצא תקין? תודה.

שלום רב יש לגשת עם התוצאות לרופא המפנה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד