איפה נמצא הגידול?

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

09/08/2014 | 06:52 | מאת: יעל

אני עושה דמיון מודרך כדי להתגבר על מחלתי (סרטן שחלות) הייתי רוצה לדעת איפה נמצא "גוש סמוך לאליאקה משותפת משמאל." ו"בלוטה ברטרופריטוניאום משמאל." ( לפי PET CT ) נאמר לי שזה באגן .אפשר לדייק יותר? אני ממשיכה לקבל כימוטרפייה!

שלום רב יש אפשרות לדייק יותר,אני אינני יכול לעשות זאת כיוון שאין לי את הצילום מול עייני,אך הרופא המטפל,או מי שביצע הבדיקה יכול לתת לך הסבר עם יותר דיוק.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד