לוזית

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

27/07/2014 | 12:16 | מאת: הדס

שלום רב מחפשת רדיולוג מומחה עצם על מנת לקבל חוות דעת נוספת לצילום עמוד שדרה של אימי הסובלת מאוסטופורוזיס קשה. האם מישהו מכיר זה יכול להיות רופא פרטי. ראיתי שד"ר גדעון פלוסר עוסק בתחום אך אינני משיגה אותו האם מישהו יכול לעזור תודה מראש הדס

שלום רב. אכן דר.פלוסר מתמחה בשלד ועצמות,כמדומני שהוא עובד בביח.איכילוב.,כמו כן דר.יעקב אפלבאום בביהח,שערי צדק.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד