ממצאים ליטים

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

30/06/2014 | 11:53 | מאת: אוסקר

שלום לך בבדיקה CT כתוב: בזיז הספנאלי ובלמינה של גוף החוליה D6 הודגם ממצא ליטי עם לחץ קל עם השק התקאלי מאחור כלפי קדימה. ממצא ליטי גדול יחסית הודגם בגוף החוליה T12 אשר מערב את רוב הנפח של גוף החוליה ללא לחץ משמעותי על שק התקאלי. סיכום:ממצאים ליטים בחוליה D6 וT12 כמתואר. עם ממצאים אלה היתי אצל המטולוג והבחנתו כ MULTIPLE MYELOMA אני מבקש את דעתך. בתודה מראש אוסקר

שלום רב שאלתך איננה ברורה,וכמו כן,זהו איננו פורום אשר דן בבדיקות סיטי.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד