MRI מוח כללי לעומת MRI מכוון היפופיזה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

25/05/2014 | 14:28 | מאת: דני

שלום, לאחר שביצעתי MRI מוח באופן פרטי באסותא בעקבות כך שאיני מצליח להיקדם כבר חודשיים, קיבלתי הפניה מאנדוקרינולוגית ל-MRI מוח מכוון להיפופיזה בשאלה של אדנומה היפופיזרית בעקבות תוצאות הורמונים חריגות. בהתחייבות קופ"ח ל-MRI רשום STANDART SELLA פרוטוקול 11. שאלתי - האם ה-MRI STANDART SELA מראה פרטים שלא מופיעים ב-MRI שביצעתי? האם עלי לבצע שוב את ההדמיה לפי ההפניה או שזו שביצעתי מספקת? (בזאת שביצעתי נכתב בפענוח כי היא בגדר התקין) תודה

שלום רב. עליך לקבוע תור לבדיקה של ההיפויזה לפי המלצת הרופאה. בבדיקת מח יש פרוטוקולים שונים ואחד מהם מכוון להיפופיזה {סלה}.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד