Ct קרינה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

10/05/2014 | 18:45 | מאת: אורח

מה כמות הקריה המשוערת בסי טי בטן עם חומר ניגוד ומה כמות הקרינה המשוערת לסי טי בטן בתוספת סי טי לרקטום הבדיקות עם חומר ניגודי השאלה עם שני הבדיקות הללו במירווח של שנה וחצי האחד מהשניה לא צוברות קרינה חזקה מדי שיש לחשוש ממנה לגיל בסביבות שישים וכמה אודה לך על השואה עם קרינה בטיסות טרנס אטלנטיות קראתי באינטרנט באתר של אחד מבתי החולים שסי טי ראש הינו שווה ערך לטיסה טרנס אטלנטית ובאתר אחר כמויות הקרינה של טיסה טרנס אטלנטית הינה שונה לחלוטין אודה לך על הסבר ממצה עם ציון ערכי קרינה לסיטי בטן עם חומר נגוד לטיסה טרנס אטלנטית ודעתך בקשר לרמת הסיכון לשני בדיקות סי טי שתוארו המון תודה עם תפזר את הערפל מסביב למידע שקראתי

שלום רב. בגיל שישים פלוס עניין הקרינה הרבה פחות חשוב מגיל צעיר. חישוב רמת הקרינה שונה ,עקב טכניקות ביצוע שונות.סיטי היא אכן בדיקה עם קרינה לא מעטה,אבל שתי בדיקות בשנה לא אמורות להדאיג,וכן,יש הרבה קרינה בטיסות טרנס אטלנטיות.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד