אולטרה סאונד לאחר החלפת ברך

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

25/04/2014 | 21:08 | מאת: יהושע

אורטופד הציע לי לבצע בדיקת אולטרה סאונד על אזור הברך שהוחלפה לפני שנתיים , עקב כאבים בה. צילום רנטגן ובדיקת דם CRP שללו "בעיות" , אך הכאבים מאד מטרידים ומשבשים אורחות חיים. פניתי לאורטופד שניתח אותי אשר שלל בפסקנות את סריקת האולטרה סאונד באזור הברך , מכוון שבדיקה זו עלולה לגרום לנזקים חמורים בברך המושתלת. שאלתי : האם יש אמת בחששות שסריקת ה - .u.s עלולה להזיק ?

שלום רב. אולטרסאונד אבחנתי לא עושה שום נזק.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד