הבדל בין אמצעי אבחון

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

23/03/2014 | 14:06 | מאת: רחל

ד.נ. אילו בעיות (אם בכלל) ניתן לאבחן (או לזהות) ב-CT, אשר לא ניתן לאבחן/לזהות ב-MRI? בברכה, רחל

שלום רב. אלו שתי בדיקות אשר עובדות בטכניקה שונה לגמרי זו מזו.סיטי זה קרני רנטגן,ו mri זה תהודה מגנטית. יש רשימה ארוכה וגדולה של בעיות אשר את חלקן ניתן לאבחן בסיטי ואת חלקן ב mri

24/03/2014 | 11:40 | מאת: רחל

ד.נ. בהנחה שהמידע שביקשתי איננו סודי, אודה לאדוני אם יציין לפחות 3-2 דוגמאות מתוך הרשימה הארוכה של בעיות שניתן לאבחן רק בסי-טי, שלא ניתן לאבחן ב-mri (או בדרך אחרת). בכבוד רב, רחל

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד